Diner

Menu’s € 35,50 p.p.
Voor gezelschappen vanaf 20 personen hebben wij in diverse prijsklassen menu’s samengesteld waaruit u één keuze kunt maken. Voor onze jonge gasten en voor gasten met een dieet maakt onze keukenbrigade een aangepast menu.
Wij kunnen voor uw specifieke gelegenheid ook menukaarten maken voor € 1,75 per stuk die worden voorzien van de door u gekozen tekst. Natuurlijk kan een menu ook volledig naar uw wensen worden samengesteld.

- Carpaccio van Black Angus met kruidige salade, pijnboompitjes, sjalotten, Parmezaanse kaas, truffel mayonaise en Balsamico stroop
- Italiaanse kalfsfricandeau met tonijn mayonaise, Spaanse frisée, kappertjes en rode ui
- Selectie van Europese Hammen, meloen chutney en port stroop
- Combinatie van Schotse gerookte zalm en tartaar van zalm met komkommer chutney en mierikswortel crème
- Salade caprese van buffel mozzarella, pomodori tomaat, pijnboompitten, olijfolie, zeezout, gemalen zwarte peper en basilicum pesto
- Salade van krokant gefrituurde brie, gesuikerde walnoot, diverse Westlandse groente accenten en honing-Balsamico stroop
- Salade van geroosterde aubergine, courgette, paprika, bosui, fijne sla en dressing van citroen en chilipeper
- Quinoa salade met rozijnen, hazelnoten, geroosterde pompoen en paprika jam

- Brandade van kabeljauw, jonge spinazie, gekonfijte wortel en sjalotten met kruidige aardappel poffertjes
- Gegrilde zalm chunks met paksoi, taugé, Chinese kool en hoisinsaus
- Geroosterde roodbaars met Mediterrane saus en sousvide gegaarde witlof
- Black Angus bavet, gebraiseerde groene kool, gekonfijte ui, gebakken champignons en pepersaus
- Gekonfijte en daarna gebakken kalf sukade, gegarneerd met sousvide gegaarde witlof, aardappel mousseline en vijgen jus
- Rode curry met kikkererwten, taugé, oesterzwammen en kruidige pandan rijst
- Gegratineerde groene asperges, gepofte tomaat en Provençaals gekruide aubergine
- Combinatie van klassieke Franse ratatouille, Italiaanse risotto en een gevulde paddenstoel met mozzarella
Bij de hoofdgerechten serveren wij oer-frieten en mayonaise

- Warm chocoladetaartje met wit chocolade ijs en vanillesaus
- Panna cotta met amarena kersen
- Crème brûlée geparfumeerd met steranijs
- Warme appelstrudel met vanillesaus
- Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom