Wedding banner
Wedding banner
IMG20210519130146
IMG20210519130146
274300913_5163919086975914_8109061562333324371_n
274300913_5163919086975914_8109061562333324371_n
Banner driniks
Banner driniks
Jack banner
Jack banner
previous arrow
next arrow

Diner

IMG20220407185200

Menu’s € 35,50 p.p.

Voor gezelschappen vanaf 20 personen hebben wij in diverse prijsklassen menu’s samengesteld waaruit u één keuze kunt maken. Voor onze jonge gasten en voor gasten met een dieet maakt onze keukenbrigade een aangepast menu.

Wij kunnen voor uw specifieke gelegenheid ook menukaarten maken voor € 1,75 per stuk die worden voorzien van de door u gekozen tekst. Natuurlijk kan een menu ook volledig naar uw wensen worden samengesteld.

Carpaccio
  • Carpaccio van Black Angus met kruidige salade, pijnboompitjes, sjalotten, Parmezaanse kaas, truffel mayonaise en Balsamico stroop
  • Italiaanse kalfsfricandeau met tonijn mayonaise, Spaanse frisée, kappertjes en rode ui
  • Selectie van Europese Hammen, meloen chutney en port stroop
  • Combinatie van Schotse gerookte zalm en tartaar van zalm met komkommer chutney en mierikswortel crème
  • Salade caprese van buffel mozzarella, pomodori tomaat, pijnboompitten, olijfolie, zeezout, gemalen zwarte peper en basilicum pesto
  • Salade van krokant gefrituurde brie, gesuikerde walnoot, diverse Westlandse groente accenten en honing-Balsamico stroop
  • Salade van geroosterde aubergine, courgette, paprika, bosui, fijne sla en dressing van citroen en chilipeper
  • Quinoa salade met rozijnen, hazelnoten, geroosterde pompoen en paprika jam
Schermafbeelding 2021-12-17 om 17.19.13
  • Brandade van kabeljauw, jonge spinazie, gekonfijte wortel en sjalotten met kruidige aardappel poffertjes
  • Gegrilde zalm chunks met paksoi, taugé, Chinese kool en hoisinsaus
  • Geroosterde roodbaars met Mediterrane saus en sousvide gegaarde witlof
  • Black Angus bavet, gebraiseerde groene kool, gekonfijte ui, gebakken champignons en pepersaus
  • Gekonfijte en daarna gebakken kalf sukade, gegarneerd met sousvide gegaarde witlof, aardappel mousseline en vijgen jus
  • Rode curry met kikkererwten, taugé, oesterzwammen en kruidige pandan rijst
  • Gegratineerde groene asperges, gepofte tomaat en Provençaals gekruide aubergine
  • Combinatie van klassieke Franse ratatouille, Italiaanse risotto en een gevulde paddenstoel met mozzarella

Bij de hoofdgerechten serveren wij oer-frieten en mayonaise

HK.13.11.22.kerst_.trifle-50-scaled
  • Warm chocoladetaartje met wit chocolade ijs en vanillesaus
  • Panna cotta met amarena kersen
  • Crème brûlée geparfumeerd met steranijs
  • Warme appelstrudel met vanillesaus
  • Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom